Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015 10:12

Σεμινάρια κατάρτισης – Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας «Security»

Σεμινάρια κατάρτισης – Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας «Security»

To AEI Πειραιά ΤΤ πιστοποιημένο από το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας για την παροχή υπηρεσιών κατάρτισης σε προσωπικό ασφαλείας, οργανώνει επιμορφωτικά προγράμματα με τις ακόλουθες προδιαγραφές:

•Κάθε επιμορφωτικό πρόγραμμα έχει διάρκεια 105 ώρες και καλύπτει πλήρως όλες τις θεματικές ενότητες που απαιτούνται για την επιτυχή συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης. Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα και εξ αποστάσεως (e-learning). 

•Οι εκπαιδευτές που αναλαμβάνουν την κατάρτιση των συμμετεχόντων για την απόκτηση της άδειας εργασίας security, είναι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές ενηλίκων, από τον Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π) καθώς και από το ΚΕ.ΜΕ.Α. με πλούσια επαγγελματική και διδακτική εμπειρία στα αντικείμενα που αναλαμβάνουν.

•Η διδακτική ύλη είναι εγκεκριμένη από το ΚΕ.ΜΕ.Α. και προέρχεται από το περίγραμμα της ειδικότητας με τίτλο «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας», όπως έχει εγκριθεί και δημοσιευτεί από τον Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π).

•Με την ολοκλήρωση του επιμορφωτικού σεμιναρίου, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση κατάρτισης για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος θεωρητικής κατεύθυνσης την οποία θα προσκομίσουν στις Εξετάσεις Πιστοποίησης για την απόκτηση Πιστοποιητικού τύπου Α και την άδεια άσκησης επαγγέλματος, εξασφαλίζοντας την επαγγελματική τους πορεία στον χώρο των υπηρεσιών security..

Εκπαιδευτικές Ενότητες

Οι εκπαιδευτικές ενότητες που περιλαμβάνονται σε κάθε επιμορφωτικό πρόγραμμα για την κατάρτιση του προσωπικού ασφαλείας συνοπτικά είναι οι εξής:

Ιδιωτική Ασφάλεια: Εργασιακό Περιβάλλον, Διεθνείς Τάσεις και Ελληνική Πραγματικότητα

Ποινικός Κώδικας

Ποινική Δικονομία

Ειδικοί Ποινικοί Νόμοι

Εισαγωγή στην Ασφάλεια

Το προφίλ του Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας

Ανταπόκριση σε Περιστατικά

Ασφάλεια Εγκαταστάσεων

Εξοπλισμός, Μέσα και Τρόποι Προστασίας του Προσωπικού Ασφάλειας Ι.Ε.Π.Υ.Α.

Προστασία Πρόσωπων/Χρηματαποστολών

Πυρασφάλεια, Πυροπροστασία & Αντιμετώπιση Τεχνολογικών Ατυχημάτων

Παροχή Πρώτων Βοηθειών

Η διδακτική ύλη είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες του επαγγελματία των υπηρεσιών ασφαλείας και ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας στον επαγγελματικό χώρο των security.

 

Αιτήσεις 

Υποβολή αιτήσεων μέχρι 18 Δεκεμβρίου 2015.  

 

Κόστος σεμιναρίου

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 260€ και καταβάλλεται σε δύο δόσεις, 130€ με την εγγραφή και τα υπόλοιπα με την έναρξη του σεμιναρίου κατάρτισης. Για την εγγραφή απαιτούνται:

•Αίτηση συμμετοχής (δίνεται από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, διαθέσιμο και ηλεκτρονικά)

•Επίσημο έγγραφο όπου αναγράφεται Α.Φ.Μ και ΔΟΥ

•Φωτοτυπία ταυτότητας 

•Υποβολή παραστατικού τραπέζης με εμφανή τα στοιχεία του καταθέτη (ονοματεπώνυμο), ποσού 130€ (ΙΒΑΝ GR9301713890006389030025101, Τράπεζα Πειραιώς). 

 

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος 

 
Powered by Typeform

 

Πληροφορίες

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν Δευτέρα-Παρασκευή 16:00-21:00, στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ, Μεθώνης 8-10, Αθήνα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 210 5381344-5, fax: 210 5691785, e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., κινητό 6973889497