Τρίτη, 09 Ιουνίου 2015 08:54

Ημερίδα με τίτλο: "Μεταφορά τεχνολογίας: Από την έρευνα στη βιομηχανία"

Ημερίδα με τίτλο: "Μεταφορά τεχνολογίας: Από την έρευνα στη βιομηχανία Πραγματοποιήθηκε στις  03 Ιουνίου 2015, στο ΑΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ Τ.Τ. 

Στo πρόγραμμα περιλαμβάνονταν ομιλητές που εκπροσωπούσαν φορείς και επιχειρήσεις, όπως ο κ. Καμπόλης το Ε.Β.Ε.Π., ο κ. Α. Μιχάλαρος το Β.Ε.Π. ο κ. Τρούλος τον Σ.Ε.Β., η κ. Σπυροπούλου το Εθνικό Σημείο Επαφής, για τις Μ.Μ.Ε. στο ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ 2020, ο κ. Πυργιώτης το Ελληνικό Κέντρο Μεταφοράς Τεχνολογίας Α.Ε., η κ. Σ. Σπηλιωτοπούλου, η κ. Λ. Ανθοπούλου από την IDEC A.E., ο κ. Μ.Σοφιανόπουλος Σύμβουλος Τεχνολογίας και ο κ. Ι. Καραμπάσης από την Green Evolution.

Παρουσιάστηκαν επίσης σημαντικά ευρωπαϊκά προγράμματα, όπως το UNITE από τον Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Γ. Πρινιωτάκη και το ETM από την κ. Λ Ανθοπούλου. Τονίστηκε από την υπεύθυνη του Γραφείου Διασύνδεσης ΑΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ T.T. κ. Μ. Καλτσογιάννη η σημασία της απρόσκοπτης λειτουργίας των Δομών Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) των ΑΕΙ στην προοδευτική σύζευξη μεταξύ των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και της παραγωγής. 

 

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος

ΑΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ Τ.Τ.

Δημήτριος  Τσελές

Καθηγητής