Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 10:09

1ο Φεστιβάλ Καινοτομίας Φοιτητών Τ.Ε.Ι. Πειραιά

Στις 28 και 29 Μαρτίου, με πρωτοβουλία φοιτητών του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά διοργανώνεται το  “1ο Φεστιβάλ Καινοτομίας Φοιτητών Τ.Ε.Ι. Πειραιά”.

Το περιεχόμενο του “Φεστιβάλ Καινοτομίας Φοιτητών Τ.Ε.Ι. Πειραιά” θα αποτελείται από εργασίες σπουδαστών όλων των Τμημάτων του Ιδρύματος που εισάγουν καινοτομίες και προάγουν την Τεχνολογία.  Θα υπάρχουν διαμορφωμένοι χώροι, για κάθε τμήμα, που θα εκτίθενται οι εργασίες, δίνοντας την δυνατότητα στο κοινό να τις δουν από κοντά σε λειτουργία αλλά και να συνομιλήσουν με τους δημιουργούς αυτών. Επίσης θα υπάρχουν ομιλίες, με κύριο θέμα την προώθηση των τμημάτων, και παρουσιάσεις εργασιών, που θα γίνονται παράλληλα στο Αμφιθέατρο του Συνεδριακού κέντρου.

Στόχος της εκδήλωσης, είναι να προβάλλει και να προωθήσει τις δραστηριότητες των Φοιτητών του Τ.Ε.Ι. Πειραιά μέσω εργασιών και ερευνητικών δραστηριοτήτων, συμβάλλοντας κατά αυτόν τον τρόπο στην προβολή του Ιδρύματός μας στο ευρύ κοινό και συνάμα δημιουργεί προοπτικές προώθησης της επαγγελματικής αποκατάστασης.

To site του Φεστιβάλ είναι fkf.teipir.gr

Εδώ μπορεί όποιος έχει κάποια εργασία/πτυχιακή με την οποία ενδιαφέρεται να συμμετάσχει, να δηλώσει συμμετοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.